فاطمه بیگلری قوچان عتیق
معرفی
مقالات از قلم نویسندگان داخلی و خارجی بخوانید
تأثیر وب‌سایت‌های Clickbait بر میزان ردپای کربن دیجیتالی در جهان
امروزه بیش از نیمی از جمعیت جهان از خدمات آنلاین استفاده می‌کنند. طبق گزارش آژانس دیجیتال We Are Social، بیش از چهار میلیارد نفر در سال ۲۰۱۹، از اینترنت جهت فعالیت‌های آنلاین مانند محاسبات ابری، خدمات استریم و سیستم‌های پرداخت غیر نقدی استفاده کرده‌اند.
تاریخ انتشار دوشنبه, ۳ بهمن ۱۴۰۱
بهره‌گیری از داده‌ها و ابزارهای دیجیتال برای ارائۀ ورودی‌های مزرعه و تجارت محصولات کشاورزی
امروزه به کارگیری فناوری های دیجیتال به عنوان یک راه حل بالقوه در راستای بهبود عملکرد و پایداری سیستم های تولید کشاورزی بشمار می روند.
تاریخ انتشار دوشنبه, ۳ دی ۱۴۰۱
نقش مغفولِ حکمرانیِ داده در صنعت کشاورزی
امروزه عملیات بخش کشاورزی به لطف استفاده مؤثر از خدمات کشاورزی دیجیتال مبتنی بر داده، بسیار مقرون به صرفه تر و کارآمدتر از گذشته شده است. با این حال، شیوه های نوین کشاورزی دیجیتال نگرانی هایی عمده ای در زمینه مدیریت داده های کشاورزی همانند: چه کسی مالک داده ها است، چه کسی از حقوق قانونی استفاده از آ
تاریخ انتشار یکشنبه, ۲ شهریور ۱۴۰۱
تسریع حفاظت و بازسازی تنوع‌زیستی با بهره‌گیری از فناوری بلاکچِین و توکن‌های دیجیتال
زندگی امروزی به طور فزاینده‌ای به محیط‌زیست وابسته است. در حال حاضر با توجه به نرخ بالای انقراض گونه‌ها ضروری است به پیش‌بینی مسائلی همچون، چگونگی واکنش اکوسیستم‌ها به کاهش تنوع گونه‌ای و تغییرات متعاقب آن در جوامع طبیعی بپردازیم. در حال حاضر ثابت شده است که در سرتاسر جهان، امنیت کشورها به منابع طبی
تاریخ انتشار یکشنبه, ۲ مرداد ۱۴۰۱
رویکرد مبتنی بر فناوری بلاکچین برای مدیریت خشکسالی
خشکسالی یکی از بلایای طبیعی غیرقابل پیش‌بینی و پدیده‌ای گسترده است. خشکسالی رخدادی بزرگ مقیاس، تکرارشونده، و با ویژگی‌های تصادفی و غیرقابل پیش بینی است. این پدیده پیامدهای اقتصادی، زیست محیطی و اجتماعی عظیمی را در سراسر جهان ایجاد می‌نماید.
تاریخ انتشار دوشنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۱
اهمیت سواد دیجیتالی کشاورزان در رونق کشارزی
سواد دیجیتال یک مدل تحول آفرین است که باید به تدریج از طریق مشارکت بین تعاونی های کشاورزی، دولت ها، سهامداران، تولیدکنندگان و مصرف کنندگان ایجاد شود. این تحول به منابع آموزشی نیاز دارد تا کشاورزان را در مورد نحوه استفاده از فناوری های دیجیتال آگاه کند.
تاریخ انتشار سه شنبه, ۴ فروردین ۱۴۰۱
قدرت داده‌ها: چگونه هوش مصنوعی مدیریت فعلی آب را تغییر می‌دهد
با افزایش نگرانی‌ها از روند سریع و ناگهانی وقوع خشکسالی‌ها و سایر شرایط کم‌آبی در نقاط مختلف جهان، دانشمندان به دنبال شیوه‌های نوین جهت مدیریت منابع آب هستند. پژوهشگران دریافته‌اند که می‌بایست رویکرد نوینی را جهت طراحی و نگهداری سیستم‌های مدیریت منابع آب موجود اتخاذ نمایند.
تاریخ انتشار شنبه, ۱ بهمن ۱۴۰۰