زینب عرفانیان ظروفی
معرفی

کارشناسی ارشد رشته مدیریت محیطزیست، دانشکده محیطزیست دانشگاه تهران

مقالات از قلم نویسندگان داخلی و خارجی بخوانید
پلتفرم‌های دیجیتال رویکردی نوین در مدیریت پسماند
یکی از معضلات اصلی محیط‌زیست در عصر حاضر افزایش بی‌رویه پسماند است. آمار فائو نشان می‌دهد که در سطح جهانی، یک سوم غذای تولید شده برای تغذیه انسان هدر می‌رود که بالغ بر 3/1 میلیارد تن در سال است. بعلاوه متوسط مقدار کربن هدر رفت مواد غذایی در حدود 4/4 گیگاتن دی‌اکسید کربن در هر سال است که نزدیک به نرخ
تاریخ انتشار سه شنبه, ۴ آبان ۱۴۰۱